Skincare

Book en tid


SkincareVIDENSKABELIGT UDVIKLET HUDPLEJE

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de læger, som opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA).

Produkterne og behandlingerne fra Exuviance er udviklet med det formål at hjælpe huden i dens naturlige eksfolieringsproces, stimulere cellefornyelsen, genfugte i dybden samt opbygge og styrke huden. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende. Exuviance-behandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance forbedrer ujævnhederne i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Desuden mindskes forekomsten af acne.

Slap af, mens din hud bliver smuk og blød

Hvis du vil have smuk, blød og ren hud, skal du besøge Copenhagen Stylebar. Her får du et behageligt frikvarter, mens din hud bliver plejet med en eksklusiv ansigtsbehandling. Behandlingen bliver skræddersyet til netop dig, så din hud bliver model-lækker, hvad enten du trænger til fugt eller dybderens. Vil du have en forkælelsesdag sammen med din veninde, mor eller søster, kan I få behandlingen i samme rum med hver jeres behandler

Behandlinger:

Exuviance fugtgivende ansigtsbehandling
Et godt valg til dig, som vil være god ved dig selv, og samtidig have din lidt triste eller trætte hud frisket op Denne ansigtsbehandling er både effektiv og samtidig afstressende, huden bliver tilført fugt og får fornyet glød.

Behandlingen består af: Dobbelt afrensning og hudanalyse, frugtsyrepeeling, afstressende ansigts-massage, samt let décolleté massage, skøn maske tilpasset din huds tilstand og type samt afsluttende dagcreme med solfaktor.

Exuviance dybderensende ansigtsbehandling
Denne behandling er særligt velegnet til dig, der virkelig ønsker at booste din hud, eller har problemer med uren hud og, eller tilstopninger. Ved brug af den effektive frugtsyre, opnås hurtigt synlige resultater. Huden fremstår med færre tilstopninger, og føles mere jævn og glat i strukturen. Frugtsyren booster samtidig huden, sætter gang i cellefornyelsen og blødgør talgen i huden, hvilket gør det lettere og mindre smertefuldt, at gennemføre den efterfølgende dybderens.

Behandlingen består af: Dobbelt afrensning og hudanalyse, frugtsyrepeeling, dybderens, beroligende maske tilpasset din huds tilstand og type, let tryk massage i ansigtet der modvirker rødme, samt afsluttende dagcreme med solfaktor.

Exuviance Deluxe frugtsyrebehandling
Når kun det bedste er godt nok, du virkelig ønsker at forkæle dig selv, så er Deluxe frugtsytebehandling det helt rigtige valg. Her forenes skøn velvære og effektiv hudpleje i én behandling – alt sammen med dig i centrum.

Behandlingen består af: Dobbelt afrensning og hudanalyse, frugtsyrepeeling, dybderens, afstressende ansigts- og décolleté massage, tilretning af dine bryn, specialmaske tilpasset din huds tilstand og type, afslappende håndmassage, tilpasset serum, og afsluttende dagcreme med solfaktor.Alle ansigtsbehandlinger kan suppleres med følgende tillægs ydelser

Antioxidant Booster
Et fantastisk produkt der sluses ind i huden sammen med frugtsyren og tilfører huden et lækkert boost af antioxidanter, hjælper med at reparere de oxidative skader i huden og modvirke ældning

Clarifying Booster
Et fantastisk effektivt booster produkt der indsluses i huden sammen med den effektive frugtsyre, den hjælper med at nedsætte talgproduktionen, og nedsætter antallet af urenheder.

Intensive Eye Treatment Pads
Fantastisk effektive pads med ingredienser specifikt tilpasset øjets sarte område.Fornyer og fugter den fine hud, og efterlader øjet omgivelser tydeligt beroliget.

Bionic Tonic Treatment Mask
Exuviance’s berømte “guldmaske”. En fantastik effektiv maske, der pålægges huden med gase, indsluser en række effektive ingredienser, der efterlader huden synligt forynget og fornyet

 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 13:00 - 19:00 Lukket
Tirsdag 10:00 - 19:00 10:00 - 19:00
Onsdag 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00
Fredag 09:30 - 20:00 09:30 - 19:00
Lørdag 11:00 - 16:00 11:00 - 15:00
Søndag 11:00 - 16:00 11:00 - 16:00
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk