Magic White

Book en tid


Magic White

Magic White er sikker og skånsomlysning af dine tænder

Magic White er en lysning af dine tænder, og behandlingen er fuldstændig smertefri og helt uden bivirkninger.

Måske har du alligevel nogle spørgsmål, hvis du planlægger en Magic White tandlysning. Vi håber at denne beskrivelse, kan hjælpe dig med få dine spørgsmål besvaret. Skulle du have yderligere spørgsmål omkring din tandlysning, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare eventuelle spørgsmål.

Hvorfor bliver tænder misfarvede? Det er der mange årsager til. Den væsentligste årsag er farveholdige fødevarer såsom cola, the, kaffe, vin og tobak. Men andre som f.eks, indtag af antibiotika i barndommen kan også gøretænderne gullige. Og sidst men ikke mindst så er ælde også en vigtig faktor. Men man er heldigvis aldrig for gammel til, at få gavn af en tandlysning, og et smukt smil.

Hvordan virker det:

Hvordan fungerer tandlysning med Magic White Gel?

Dine tænder afrenses og Magic White Geléen lægges i skinner du bider sammen omkring, og du sidder herefter foran en speciel LED lampe. Geléen bliver så aktiveret af LED lyset og starter hermed en naturlig kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres og dermed nedbrydes. Det er altså ikke selve tandemaljens farve der ændres, men blot de farvede molekyler, der har aflejret sig mellem krystallerne i tandemaljen, der nedbrydes.

Er der tænder der er lettere at blege end andre? Ja, som regel er tænder med en gul nuance lettere at lysne, end en mere grå eller rød nuance. Din tandemalje har en medfødt farve, og vi kan ikke gøre dine tænder lysere end den farve, du er født med. Man kan sige at en lysning aldrig kan give dig hvidere tænder end dem du havde fra naturens side.

Hvis din tandemalje er meget tyndslidt (f.eks. på grund af højt indtag af sodavand) så skyldes den mørke farve, at tandbenet skinner igennem, – dette kan heller ikke afhjælpes med tandlysning.

Hvordan med fyldninger, broer og bøjler? Fyldninger, broer, bøjler andet tandteknisk arbejde skades ikke af tandlysningen. Dette gælder også pyntesten på tænderne. Disse ting skades ikke af tandlysningen, men man skal selvfølgelig være opmærksom på som kunde, at fyldninger mv. bliver matchet tændernes farve hos tandlægen, og der derfor kan forekomme en mindre forskel i farven, hvis en fyldning f.eks. er lavet efter ens tænder blev misfarvede.For et optimalt resultat skal du inden du kommer børste ekstra godt tænder, fuldstændig som inden du ville gå til tandlægen, jo renere tænder, jo bedre lysning. Kommer du lige fra job eller andet, så tag din tandbørste med, vi har både tandpasta og et hyggeligt badeværelse, hvor du kan børste tænderne i fred.

Der afsættes 1 time til din behandling og selve lysningen tager en-to omgange af optil 21 minutter, alt efter hvilket udgangspunkt du visuelt kommer med.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen:

Hvad skal jeg være opmærksom på efter tandlysningen?

Der er en eftervirkning på 30 minutter efter tandlysningen. Og i denne tid må man hverken spise, drikke og sket ikke ryge.

Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgås i de første 24-48 timer efter tandlysningen. Farveholdige fødevarer defineres som alt der er farvet, som f.eks, the, kaffe, rødvin, karry, rødkål, røde bøffer o.s.v.

Derimod må du gerne indtage hvide fødevarer som f.eks. mælk, hvidvin, ris, pasta, kylling, fisk o.s.v.

Hvor længe holder det?

Hvor længe holder tandlysningen og hvad kan du selv gøre for at optimere dit resultat ?

Tandlysningen holder oftest i cirka 1 år. Det er dog fuldstændig individuelt da det defineres meget afhængigt af tandpleje spise- og forbrugsvaner.

Du kan købe en speciel tandpasta hos os der kombineret med din vanlige tandpasta forlænger dit resultat. Jo færre farvede fødevarer og drikke du indtager – jo længere holder resultatet også.

Hvor tit kan man få foretaget tandlysning med Magic White? Det skader på ingen måde hverken dine tænder eller emalje, men vi anbefaler at holde tandfarven ved lige med en behandling cirka én gang årligt, når du først har opnået det ønskede lysnings resultat.

Vi anbefaler efterbehandling med NanoSeal Total+ i forbindelse med en tandlysning. Produktet anvendes til tænderne lige efter lysningen for at minimere risikoen for tandfølsomhed og for at beskytte tænderne mod nye misfarvninger.

Opløsningen indeholder nanostrukturerede fluorapatit og calciumfluorid, som genskaber og remineraliserar emaljen straks ved påførelsen.

Du vil samtidig kunne drikke, spise og ryge umiddelbart efter behandlingen, og slipper for at skulle gå og passe på med indtagelse af farveholdige mad- og drikkevarer. Denne efterbehandling koster kr. 99.-

Hvornår kan man ikke få lysnet sine tænder?

Magic White Gelen har umiddelbart ingen bivirkninger. Dog anbefales det at gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Når man er gravid bærer man et andet liv, derfor anbefales det ikke at påvirke kroppen yderligere, end den tilstand den allerede er i, det samme gælder amning.

Når man er i kemoterapi og immunforsvaret er stærkt påvirket og oftest samtidig ret lavt, når man lysner tænder kan det ikke undgåes, at påvirke tandkødet, og dette er ekstra sensitivt under kemoterapi – derfor anbefales lysning heller ikke.

Hvis du lider af Herpes / forkølelsessår – skal du være opmærksom på at der er en risiko for, at det kan bryde ud efter behandling, såfremt slimhinden er blevet irriteret.

Tandlysning bør kun ske på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes før tandlysning.


En Magic White behandling koster kr. 1199,-

og kan bookes via online booking.

Vi glæder Os til at give dig dit smukke smil tilbage!
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 13:00 - 19:00 Lukket
Tirsdag 10:00 - 19:00 10:00 - 19:00
Onsdag 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00
Fredag 09:30 - 20:00 09:30 - 19:00
Lørdag 11:00 - 16:00 11:00 - 15:00
Søndag 11:00 - 16:00 11:00 - 16:00
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk