Eyelash Extensions

Book en tid


Eyelash Extensions


Eye lash extensions, betyder at det er slut med mascara og vippebukker en gang for alle! Hos Copenhagen Stylebar laver vi eyelash extensions, der både ligner og føles som dine egne naturlige vipper! Vi har en super dygtig, erfaren og certificeret vippetekniker fra Lash Bar, og videre uddannet hos SOPH studio, og grundet den enestående teknik der anvendes, og med regelmæssige touch-ups, kan vipperne faktisk holde på ubestemt tid.

Det er løsningen til dig, der er træt af den evige kamp med mascara, træt af at det ender på kinderne I løbet af dagen. Eller dig, der gerne vil have fyldigere eller længere vipper, eller ganske enkelt blot ønsker, en radikal og holdbar, forbedring af dit daglige, men stadig meget naturlige udseende.

ALT kan lade sig gøre med eyelash extensions, lige fra det super naturlige look, til det helt vilde drama-queen show make-up look. Og alle eyelash extensions behandlinger tilpasses fuldstændig unikt, til dig og dine vipper, efter dine ønsker, og så dine egne vipper ikke lider overlast.Hvordan foregår det?

Først udvælges vipperne, vi guider dig igennem de forskellige typer, og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse, og hvad de kan bære. Under hele påsætningen, ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af eyelash extensions begynder.

En for en sættes en enkelt extension, på hver af dine egne naturlige vipper. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde.Limen er ISO 10993-5 godkendt og holder op til 8 uger. Der kan efter behov også anvendes en speciel sensitiv lim, til meget sarte øjne, denne holder op til 3 uger.

Efter 1,5 – 2 timer, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt eyelash extensions indebærer, at der bliver påsat extensions på flest mulige vipper. For at beholde de smukke vipper anbefales en opfyldning ca. hver 3. uge.

Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel, fjern aldrig selv dine eyelash extensions.

HUSK: Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup fjerner nedsætte holdbarheden

BEMÆRK: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions.

BEMÆRK også: Vi har en 24 timer afbudspolitik, såfremt du ikke aflyser din bestilte tid, vil du blive opkrævet 50% af behandlingens pris.Eyelash Extensions behandlinger

Få den længde, fylde, farve og kurve som du ønsker, alt efter hvad dine egne vipper kan bære, eller lad Os guide dig, for en eksklusiv og naturlig løsning. Hvad skal man vælge Single eller Volumen Vipper? Det er jo som så meget andet en smagssag. Men hvad har volume vipper, som de klassiske single vipper ikke har?

Fra Single Lashes til Volume Lashes Ved normal lash extension teknik sættes den enkelte lange vippe på en naturlig vippe. Med de nye Volume Lashes er det nu muligt at få påsat helt op til 5 vipper pr en naturlig vippe. De påsættes som små vifter af vipper rundt om den naturlige vippe. Det er muligt, fordi disse vipper er helt fine med en tykkelse på bare 0.07 mm.

Faktisk er de finere end en gennemsnitlig naturlig vippe, der er 0.08 mm i tykkelse. Antallet af påsatte vipper fra et klassisk sæt eyelash extensions er normalt ca. 100 stk., men med Volume Lashes få du nu ca. 200-400 vipper på hvert øje. På trods af at vippeantallet er meget større end ved et klassisk sæt single lashes, så tynger de ikke mere. De er nemlig både fleksible og fjerlette.

Da de nye Volume Lashes påsættes i vifter, anvendes der ikke mere lim. Så her endnu en fordel ved de nye Volume Lashes: Flere vipper, men ikke mere lim. Gennem de senere år, er der sket en stor udvikling inden for lash extensions, generelt. Med Volume Lashes bliver drømmen om fyldige, flotte, fleksible, fjerlette vipper nu til virkelighed.

Single Eyelash Extensions
Vælg mellem Faux Mink, som er syntetiske vipper i høj kvalitet eller forkæl dig selv med de ultimative og meget eksklusive Real Mink Fur. En fuld Eyelash extensions behandling med Faux Minx, der tilpasses fuldstændig til dig, for det optimale og mest naturlige look af 2 timers varighed koster kr. 899.- Dine vipper bliver skånsomt forlænget én efter én.

Volume Eyelash Extensions
Er stadig syntetiske nylon vipper, men de er endnu lettere og endnu mere fleksible end den klassiske påsætning, og holder også bedre. En volume påsætning vil give en bedre og smukkere tæthed i vipperne, kan både påsættes som et meget naturligt look eller som et ekstra intenst look, alt efter hvad dine egne vipper kan bære. Vi vurderer om dine vipper kan bære 2, 3, 4, 5, 6D eller 7D udgaven. Denne påsætningsteknik er også for dig, som ønsker den ultimative tæthed i vipperne. Volume kan klart abefales, hvis man har fine skrøbelige vipper, eller har sparsomt med vipper, for at få bedre tæthed og harmoni. Denne teknik har revolutioneret vippe industrien over hele verden. Vipper tilpasses stadig fuldstændig til dine, for det mest volumiøse, tætte og komplette look, behandlingen er af 2,5 timers varighed koster kr. 1299.-

Opfyldning af Eyelash Extensions
Anbefales på grund af vippehårenes normale vækst cyklus, cirka hver 3. uge, for det mest optimale look, men tilpasses individuelt alt afhængig af tilstand og behov. Øjenområdet forberedes vipperne klargøres og der fyldes forsigtigt og enkeltvis op på de vipper, der er kommet frem siden dit sidste besøg.

En opfyldning deles op I 3 kategorier alt efter, hvor stort netop dit behov er, og alt efter om du har single eller volume vipper;

Opfyldning af Single Eyelash Extensions
• Stor opfyldning varer en 1,5 time og koster kr. 649.-
• Medium opfyldning varer en 1 time og koster kr. 549.-
• Lille opfyldning varer en 0,5 time og koster kr. 449.-

Opfyldning af Volume Eyelash Extensions
• Stor opfyldning varer en 1,5 time og koster kr. 749.-
• Medium opfyldning varer en 1 time og koster kr. 649.-
• Lille opfyldning varer en 0,5 time og koster kr. 599.-

Lash Lift

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en endnu mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 – 8 uger.

Glem alt om ‘krøllede’ vipper som ved alm. Permanent vippe buk. Den nye og forbedrede teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, Så gem din vippebukker lang væk og få det originale Lash Lift i stedet.

Vipperne syner både længere, tættere og mere sunde
Du slliper for at bruge din vippebukker
Slut med vipper der støder på brilleglassene
Du får mere intensitet i dit øjenområde
Gør din hverdag både lettere og hurtigere
Holder 4-6 uger

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer. Et Lash lift koster kr. 399.-

BEMÆRK også: Vi har en 24 timer afbudspolitik, såfremt du ikke aflyser din bestilte tid, vil du blive opkrævet 50% af behandlingens pris.
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 13:00 - 19:00 Lukket
Tirsdag 10:00 - 19:00 10:00 - 19:00
Onsdag 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00
Fredag 09:30 - 20:00 09:30 - 19:00
Lørdag 11:00 - 16:00 11:00 - 15:00
Søndag 11:00 - 16:00 11:00 - 16:00
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk