Permanent Makeup

Book en tid


Permanent MakeupInformation om Permanent Make-up

Når man overvejer en behandling med permanent make up, opstår der oftest en række spørgsmål, man ønsker svar på. Hvad er det egentlig, hvilke muligheder er der, og hvilke risici kan der være forbundet med det?

Mange af disse spørgsmål forsøger vi her at afklare. Du bør læse alt godt igennem og sætte dig godt ind I hvad mikropigmentering/permanent make-up er, samt være bevidst omkring de ricisi der kan være, I forbindelse med en invasive behandling af huden, som mikropigmentering er, før du beslutter dig til at få lavet behandlingen.

Når du så har taget en velovervejet beslutning, eller allerde har bestilt din tid, er der nogle forholdsregler der er uhyre vigtige at du overholder for det bedste resultat, disse vil også være beskrevet herunder.

Det er vigtigt for Os, at du som kunde er bedst muligt informeret og har taget en velovervejet beslutning, før du får lavet permanent make. På den made sikres gensidig tillid og forventningsaftemning, der er nogle af de vigtigste faktorer for en sikker behandling, og en behandling der er tryg, og som du bliver glad for.

Hvad er permanent Make up egentlig?

Igennem de senere år er permanent make-up blevet en velkendt behandling inden for kosmetisk skønhedspleje. ?Permanent make Up er semi-permanente, altså blivende optegninger af øjenbryn, eyeliner eller læbens konturer.

Processen hedder mikropigmentering, her føres mikro fine mineralske og allergivenlige meget mikroskopiske små farvepigmenter, ved hjælp af en specielt udviklet nål, ind i huden med en teknik, der kan sammenlignes med tatovering. De allergitestede pigmenter lagres i hudens dermale lag og bliver her i optil 2 år alt afhængig af din hudtype og tilstand.?Rester af pigmenter kan dog i lagres i huden, i optil 10 år.

Med permanent makeup opnås et perfekt naturligt udseende, uden brug af daglig make-up. Mikropigmenteringen laves meget diskret og fuldstændig i balance med dit naturlige udseende, der blot bliver fremhævet, og målet er meget naturlige korrektioner der optimerer ens egne træk.

Mikropigmentering er velegnet til alle, også den sarte og ældre hud, og tilpasses altid individuelt for et meget naturligt udtryk. Behandlingen laves for at forbedre eller eventuelt korrigere dit udseende.

Permanent make- up bør altid være en velovervejet handling og ikke en pludselig indskydelse!

Hvad sker der før behandlingen?

Inden selve behandlingen begynder, vil din behandler sammen med dig gennemgå en erklæring om informeret samtykke til behandlingen, denne indeholder generelle informationer om behandlingen, samt helbredsoplysninger fra dig, der kan have indflydelse på behandlingen. Denne formular skal udfyldes og underskrives af dig, inden behandlingen kan påbegyndes. Samtidig taler du med din behandler om de ønsker du matte have, og hvordan de bedst kan opnåes. Imens du gør dette, og eventuelle spørgsmål afklares – påfører din behandler en bedøvelses crème, I det område der skal pigmentres og denne skal virke i mindst 30 minutter, før du kommer ind til selve behandlingen.

Når du er kommet ind på briksen i behandlerrummet vil din behandler tale videre med dig om hvad der vil være den bedste løsning for dig, I henhold til dine ønsker, du behøver derfor ikke en vejledningssamtale – hvis du er sikker på du gerne vil behandles, der er sat tid af til vejledning I selve behandlingen. Når I sammen er blevet enige, begynder selve opmålingen og optegningen af den behandling du ønsker, Der måles op, og du er med undervejs, og der optegnes efter ansigtets morforlogi, det såkaldte gyldne snit, og behandlerens etiske principper for hvad der klædeligt. Du vil flere gange undervejs være med til selve optegningen, og du skal selvfølgelig godkende optegningen inden pigmenteringen påbegyndes, det vigtigste for Os er du er helt tryg, og fuldstændig med undervejs.

Hvordan ser du ud lige efter behandlingen?

De fleste oplever rødme og hævelse I det behandlede område, i større eller mindre grad, nogle bliver meget røde andre ikke. Rødmen forsvinder relativt hurtigt igen, mens det meste af hævelsen vil forsvinde inden for 1-2 dage. Der kan dog I vise tilfælde ligge mindre hævelser latent i helt optil 14 dage. Det pigmenterede område vil syne mørkere og mere markant end det bliver efter opheling. Farven kan i visse behandlinger blive endnu mørkere I de kommende timer, da den oxiderer.

Det er en ganske normal reaktion af panikke lidt efter behandlingen, fordi det pigmenterede område ganske enkelt syner både mørkere og kraftigere end det ender med at blive. Og I de efterfølgende dage kan det blive rigtig svært, for bedst som man har vænnet sig til den mørke farve – så starter selve helings processen I huden, og farven begynder drastisk at aftage. Farven falmer 10-60%, afhængigt af hvilken behandling man har fået lavet, og hvilken teknik der er brugt til den pågældende behandling.

Derfor kan man på dette tidspunkt heller ikke vurdere det endelige resultat, så man må finde sin bedste tålmodighed frem og vente på at huden heler, dette tager normalt et sted mellem 28-45 dage alt afhængigt af alder, hudtype, -tilstand, og helbred.

Efter behandlingen får du en crème og en plejevejledning med hjem, på denne måde sikres den optimale efterbehandling, for det bedste resultat. Du skal være opmærksom på ikke at få direkte sol på det behandlede område de første par uger, da farven skal have sat sig, så den ikke falmer.

Hvad sker der I dagene efter behandlingen?

Huden heler i sit helt eget tempo, og det er forskelligt fra person til person, og afhænger samtidig af hvilken behandling man har fået foretaget, hvor meget egentligt sår man danner I det behandlede område. Men efter 3-8 dage, vil en eventual sårskorpe langsomt begynde at falde af. Nogle danner I denne periode flere små flager, og det er uhyre vigtigt at disse på ingen made pilles af, dette kan nemlig resultere i at man hiver farven med af, og i værste fald provokerer huden til at danne arvæv, der vil ødelægge pigmenteringen, så det behandlede område skal altså have fred og ro til at hele pænt op.

Efter ca. 7 dage er det ganske normalt at ‘panikke’ lidt igen, når sårskorperne falder af, kan man nemlig let få en følelse af, at alt farven forsvinder. Dette er udelukkende fordi overskudsfarven, man havde vænnet sig til at se på forsvinder. Det blivende pigment ligger jo nede I huden, så er mindre synligt. Samtidig er huden i en ophelingsprocess, hvor den som man kender fra almindelig sårdannelse bliver fortykket og syner mere lyserød, end normalt.

Farven er meget kraftig umiddelbart efter behandlingen, da optil 60% af farven forsvinder igen, på grund af hudens kontinuerlige cellefornyelse. Du kan opleve at få lidt sår på det behandlede sted. Kun 50% af farven forbliver på huden fordi hudcellerne udskiftes med nye. Der tilbydes altid en gratis efterbehandling efter første nye behandling, denne laves ca. 3-4 uger efter første behandling.

Efter behandlingen får du en crème og en plejevejledning med hjem, på denne måde sikres den optimale efterbehandling, for det bedste resultat. Du skal være opmærksom på ikke at få direkte sol på det behandlede område de første par uger, da farven skal have sat sig, så den ikke falmer.

Hvornår er min behandling så færdig?

Huden er som tidligere beskrevet 28-45 dage om sin komplette opheling, alt afhængigt af alder, hudtype, -tilstand, og helbred. Samtidig er huden i evigt fornyelse. Et gennemsnits menneske taber ca. 5.000.000 hudceller om dagen!!og da pigmenteringen jo ligger I hudens levnde lag, vil denne naturlige cellefornyelse hver dag få lidt af farven til at forsvinde. Så det er vigtigt at man inden sin behandling forstår at mikropigmentering er en process, det er ikke ne engang behandling, det kræver altid mindst to behandlinger, altså den første behandling og en opfyldning 4-8 uger efter. Det er nemlig først til denne opfyldning at huden er færdig helet, og derfor her man kan egentligt vurdere, hvor meget farve der er forsvundet og hvor og hvormeget der skal fyldes på igen. Det er også her man eventuelt kan lave farven lidt mørkere, og rette formen til, hvis noget af denne skulle være aftaget. Og først efter den komplette opheling af opfyldning kan man sige, at behandlingen er ved at være færdig. Nogle har brug for en ekstra opfyldning, andre ikke – dette er igen helt individuelt.

Hvilke farver bruges der?

Farverne der bruges til selve behandlingen er 100% naturlige mineralske plantefarver, der er allergitestede og EU godkendt. Man anvender altså ikke blæk, som ved traditionelle tatoveringer, og risikoen for allergiske reaktioner er derfor uhyre lille. Der anvendes hygiejniske og sterile engangs-nåle, eller blades. Nålene er unikke, da de ligger i et såkaldt hygiejnemodul, nålen er integreret i dette hygiejnemodul, en indre membran stopper og forhindrer både væske og luftbårne partikler I at trænge op I håndstykket, hvilket forhindrer enhver form for kryds kontaminering.

Farverne tilpasses og afstemmes altid den enkelte, så de falder naturligt ind I din egen huds tone. Du kan derfor ikke selv decideret vælge farven, men du kan selvfølgelig sagtens fortælle din behandler hvilken farve du kunne tænke dig. Farveteori indenfor mikropigmentering er uhyre kompliceret, da pigmentet jo deponeres nede i huden og ikke ovenpå, som ved traditional make-up. Samtidig skal der også tages højde for, hvilken teknik der benyttes under den pågældende behandling. Man kan meget kort og lidt groft fortalt, forestille sig at farven der deponeres, blander sig med din egen huds tone, og egentlig så giver en 3. farve. Derfor er selve farvevalget overladt til din behandler, der er uddannet i farveteorien, og derved den bedste til at rådgive omkring den bedste farve tilpasset præcis dig.

Hvor længe holder min behandling?

Du kan forvente at din pigmentering er synlig i huden, et sted mellem 1 og 3 år. Alt afhængigt af hvilken behandling der er tale om. Farven fader gradvist ud, i takt med at hudcellerne fornyes, så det anbefales altid uanset behandlings form at få lavet en genopfriskning minimum en gang om året, for det mest optimale resultat.

Nogle behandlinger holder længere tid en andre, da holdbarheden ud over hudens cellefornyelse, også er betinget af hvor meget pigment der er deponeret og på hvor stort et område. Permanent makeup falmer over tid, og det er meningen, det er på ingen made som en tatovering I forhold til holdbarhed, og det er vigtigt at du ikke tror det, da du så vil ende med at blive skuffet.

I takt med at huden afstøder pigmentet på grund af den naturlige cellefornyelse, kan de ændre sig i farven, da pigmenterne jo er opbygget af en masse små forskellige farvekorn, og disse ikke afstødes kontinuerligt. Dette medfører f.eks. brynfarver, med tiden vil blive enten lidt mere kolde eller varme I farven, altså antage mere rødlige eller grålige toner, alt afhængigt af det pigment der er brugt, og din egen huds tone. Dette er et fuldstændig normalt fænomen. Og kan relativt let korrigeres ved at komme ind til en genopfriskning.

Hvor tit man skal komme til genopfriskning er individuelt og afhænger igen, af alder, hudtype og tilstand, samt hvilken behandling man har fået lavet. Hos os anbefaler vi genopfriskning minimum en gang årligt, heldigvis koster det ikke det sammen som en ny behandling, da formen jo er der, det er blot farven der skal korrigeres.

Gør det meget ondt?

Behandlingen opleves meget forskelligt fra person til person, nogle synes det er smeretfrit, andre oplever det mere som en irritation end egentlig smerte. Før behandlingen påføres en lokalbedøvende crème, og under selve behandlingen påføres mere bedøvelse, I den åbne hud, så det er de færreste, der synes det er slemt, når først det er overstået. Men smerte er meget individuelt, og selvfølgelig kan det mærkes, det er et brud på epidermis. De fleste kunder synes at eyeliner er den behandling der gør mindst ondt, selvom det er den de fleste frygter, fordi man er ekstra nervøs, da det er så tæt på øjet. Herefter kommer bryn og tilsidst læber, der klart er det område de fleste oplever decideret smerte ved. Heldigvis har vi bedøvelses midler til at lindre ubehaget undervejs.

Hvem er det til?

Dig der gerne vil have et mere perfekt udseende 24 timer i døgnet. Dig der kunne tænke dig velformede bryn, smukt indrammede øjne og en mere markeret mund. Uden at skulle bruge tid på at genopfriske din make-up flere gange dagligt. For dig som har en lys hudtype og derfor ikke særlig synlige bryn eller læber. Eller dig, som synes dit øjenbryn for kort, for tyndt,eller mangler tæthed, giver permanent makeup muligheden for en naturlig korrektion.

Linjer, som eyeliner og læbe konturer, som normalt tegnes op med makeup, kan optegnes semi-permanent.?Således at man ser velplejet og frisk ud, døgnet rundt både på arbejde og i fritiden. ?For dig der bruger briller eller linser, og derfor har svært ved at lægge en perfekt make-up. Eller allergikere der oplever gene ved brug af traditionel make-up, er permanent makeup genialt. For dig der synes din mund efterhånden har mistet sin udtryksfuldhed, her kan permanent make-up ved små korrektioner af læbernes konturer, genskabe mundens form, og justere manglende farve. Samtidig er det virkelig luksus I hverdagen ikke længere at skulle tænke på at tegne bryn eller øjne op dagligt, samt at disse er vandfaste, uanset om det gælder en tur i poolen, i regnvejr, eller hvis man kniber en tåre.

Så grundene til at vælge permanent make-up kan være mange, af dem kan nævnes;

Korrektion af vildtvoksende eller manglende bryn
Korrektion af bryn efter overplukning
Brille- og kontaktlinsebrugere
Kosmetik allergikere
Manglende eller begrænset hårvækst ved bryn eller vipper
Manglende eller udviskede konturer pga. af kronologisk aldring
Alopecia
I forbindelse med, eller efter Kemoterapi
Så ønsket om brugen af permanet make-up, er absolut helt individuelt, men med mikropigmentering, kan disse?ønsker opfyldes og derved dagligt glæde dig, og helt også spare dig en del tid om morgenen, på den sædvanelige optegning af f.eks. bryn.

Er der nogle der ikke kan få lavet behandlingen?

Hvis man ønsker at blive behandlet, skal man være sund og rask. Der er derfor tidspunkter, sygdomme og tilstande der kan medføre, at man ikke er en egnet kandidat til permanent make-up, her kan overordnet nævnes:

• Ichthyosis – en hudsygdomme med forstyrret keratinisering
• Ehler-Danlos syndrom – en bindevævssygdom
• Psoreasis – hvis det er i det område der skal behandles
• Tendens til kraftig keloid ardannelse
• Lupus – en reumatisk sygdom
• Cancer

Udover disse direkte kontraindikationer, er der også en række forbigående tilstande og kaldet forbigåendekontraindikationer, der kan medføre, at du skal vente med at få lavet din behandling indtil det pågældende er overstået, her kan overordnet nævnes:

• Hvis du har forkølelssår – Herpes simplex
• Hvis du er gravid – under graviditet behandles ikke
• Hvis du ammer – du skal vente til du er helt færdig med at amme dit barn.
• Hvis du er i behandling for Acne – får Roaccutane eller lignende
• Hvis du har feber – eller en betændelses tilstand i kroppen behandles ikke
• Hvis du bruger Kortikosteroider – Hormonsalve eller crème

Det er derfor, du inden behandlingen udfylder et skema med helbredoplysninger, da disse tilstande kan forstyrre eller ødelægge din behandling. Og det er derfor super vigtigt at du er 100% ærlig omkring dit helbred, således at din behandler kan vejlede og hjælpe dig, til det bedst mulige resultat.

Samtidig har vi en klar behandlings politik der gør at vi ikke behandler, hvis vi ikke er sikre på, at du er korrekt informeret og har den fulde forståelse af hvad permanent make up er, og den process det er, samt viser forståelse for de risici og forholdsregler der samtidig er. Dette er for at sikre dig en tryg og velinformeret behandling, og samtidig sikre forventnings afstemningen mellem dig og din behandler, gensidig tillid – og selvfølgelig i sidste ende det bedst mulige resultat.

Vi behandler heller ikke hvis vi fornemmer at du har en urealistisk forventning til resultat eller holdbarhed, eller hvis du ønsker at få behandlinger der ikke stemmer overens med vores etiske principper om hvad der er klædeligt, og naturligt. Eller hvis du ikke har tillid og er tryg omkring vores faglighed, professionalisme og kompetencer.

Hvad nu hvis jeg har permanent make-up I forvejen?

Hvis man ønsker at blive behandlet og har gammel permanent make-up, der er blevet lavet et andet sted, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig. Dette kræver blot at vi får lov at vurdere det eksisterende permanent make up først. Således at vi kan fortælle dig, om vi mener vi har en oprigtig mulighed for at forbedre det du allerede har.

Dette gøres bedst ved en vejledningssamtale, men kan hvis du bor langt væk, også klares ved en email korrespondance, hvor du sender tydelige billeder af det du allerede har, samt beskriver hvad du kunne tænke dig, der skulle korrigeres, eller fyldes op.

Hvis vi vurderer at det gamle er ‘for’ forkert placeret, eller for markant deponeret, så vi ikke har mulighed for at lave et bedre resultat, behandler vi ikke, men henviser gerne til en super dygtig læge, vi har et samarbejde med, der kan assistere med laserbehandling, og hjælpe dig videre.
Tryghed i valget af din behandler..

Mikropigmentering er et håndværk, og som alle andre håndværk kræver det en god portion erfaring at blive en rygtig dygtig behandler. Samtidig er korrekt udstyr, æstetisk sans, teknisk dygtighed, en grundig uddannelse, og et godt øje, nogle af de faktorer der kendetegner en dygtig artist. En rigtig god artist er både kunstner og perfektionist, da behandlingen jo minder meget om den vi ser tatovører udføre.

Det er en behandling der efterlader et blivende resultat, midt i dit ansigt, så det er vigtigt at du er fuldstændig tryg omkring dit valg af behandler. Hver artist har sit eget udtryk, så det er vigtigt at du følger din behandler i en periode på de sociale medier, og derved lærer dennes stil at kende og føler at du trygt kan overlade dit ansigt i din behandlers hænder, resultatet bliver nemlig svært at skjule, hvis du mod forventning ikke skulle blive tilfreds.

Som kunde bør du grundigt undersøge markedet, i dit valg af behandler, kig på behandlerens billeder, undersøg hvilket udstyr der anvendes, og om hygiejne foranstaltningerne er på plads, før du lægger dig i stolen, og følg din mave fornemmelse. En rigtig god idé er at kigge på facebook anmeldelser, I den pågældende klinik, da andre kunders udtalelser som regel er 100% objektive.

Hvis du kender andre der har fået lavet permanent make-up så lyt til deres anbefalinger af behandler – At få anbefalet en behandler af én, der selv er blevet behandlet hos den samme behandler, er altid en god forudsætning. Dette vil nemlig, til hver en tid, synliggøre behandlerens færdigheder, og du vil derfor lettere kunne beslutte dig.

Pris og kvalitet, følges oftest ad, dette gælder også i dette fag. Vælg derfor det sted du føler dig mest tryg ved, istedet for det sted der er billigst. Det er rigtig dyrt at uddanne sig grundigt inden for permanent make up, da det udelukkende er private uddannelser, og kurser der koster rigtig mange penge at deltage i. Samtidig koster det rigtig mange penge at investere i højteknologisk, professionelt og sikkert apparatur og godkendte pigmenter. Og der skal betales moms og skat, og behandlingerne er yderst tidskrævende. Der er derfor ikke logisk at en erfaren, professionel, grundigt uddannet og dygtig behandler skulle hverken kunne eller ville udføre meget billige behandlinger.

Hvem behandler hos Jer?

Vores behandler hos Copenhagen Stylebar er uddannet både kosmetolog og makeup-artist, samtidig med at være en yderst erfaren Permanent makeup artist. Hun begyndte at lave permanent make up allerede tilbage i 2003, den gang var der ikke nogle egentlige kursus udbydere I Danmark, og hun flyttede derfor til London i et år, for at lære dette håndværk. Hun er sidenhen, blevet Master uddannet, træner uddannet og har undervist freelance for flere forskellige internationale brands de sidste mange år.

Samtidig har hun undervist I blandt andet mikropigmentering på den eneste offentlige kosmetiker uddannelse i Danmark i 6 år. Så hun har en bred baggrund, inden for hud, anatomi, fysiologi, kemi og farvelære. Dette giver en stor fordel i at kunne analysere hudtyper, kontraindikationer og eventuelle tilstande i huden, som kan forårsage problemer i behandlingerne.

Derudover har hun, som erfaren artist, et trænet øje i at forme både bryn, øjne og læber, samt stærke kompetencer indenfor optegning, opmåling og morfologi. Hun deltager til stadighed på kurser og konferencer rundt i verden, hvilket medfører at hun altid er 100% opdateret på behandlingsformer og teknikker, samt de trends der florerer i branchen

Er permanent make up forbundet med nogen risiko?

Når man arbejder Iilevende væv, som huden jo er vil der altid være flere risici end ved ikke invase behandlinger. Vi gør vores ypperste for at nedsætte disse risici til et minimum. Vores behandler arbejder under meget strenge hygiejne krav, og arbejder kun med engangsnåle/blades i sterile forpakninger.

Inden behandlingen analyseres din hudtype og dens tilstand, og sammenholdt med dit udfyldte helbredsskema, kan vi sammensætte en realistisk forventning til hvordan din hud vil reagere på behandlingen. Såfremt vi synes at der er risiko for komplikationer I henhold til disse analyser og dit helbred, fortæller din behandler dig naturligvis dette, således at du kan fravælge behandlingen.

Behandleren sørger samtidig for kun at vælge farver der passer til dig og det resultat du ønsker, og sørger, desuden, for at vælge farver, som passer til din huds tone, således at risikoen for misfarvning kraftigt nedsættes.

Det er sjældent, at der opstår egentlige komplikationer, men i enkelte tilfælde, oplever man at huden afstøder mere farve end forventet, det vil sige at der I disse tilfælde, skal laves flere behandlinger end normalt, før et tilfredstillinde resultatet opnåes. Hvis man skulle være uheldig og være et sådanne tilfælde, betaler du selv, for de nødvendige ekstra behandlinger, dog oftest til en reduceret pris, da din behandler har en lige så stor interesse som dig, I et tilfredstillende resultat.

I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme en total afstødelse af pigmentet, forstået således, at huden simpelthen ikke vil deponere farven korrekt, og videre behandling er derfor ikke mulig, da huden ikke vil holde på farven. Der ydes ingen tilbagebetaling for de behandlinger der er foretaget, da dette må anses som værende, en sjælden risiko, og behandlinger er foretaget på eget ansvar.

Hvilke behandlinger kan man få lavet til bryn?

Der er mange forskellige måder at lave bryn på, men overordnet set kan disse deles op I 2 typer, nemlig ‘Powderbrows’ og ‘Hairstroke’ Brows.

Powderbrows: Powderbrows er en skyggelægning af brynet, så der lægges en fuld skygge i en ønsket form, bagved de eksisterende hår. Powderbrows kan sagtens laves, så de giver et blødt og meget naturligt udtryk, det er ikke de gammeldags ‘plade-bryn’. Powderbrows giver dog et mere make-up’et udtryk, men er et oplagt alternativ til dig, der selv tegner dine bryn op dagligt, og derfor er vant til at brynet er mere makant og synligt end det meget naturlige Hairstroke bryn. Powderbrows er oftest også mere holdbare end Hairstrokes er, og Powderbrows er velgenet til flere forskellige hudtyper end Hairstrokes er.

Hairstrokes/3D: Hairstroke Brows, opbygges af en masse små bitte steger der visuelt, er lagt I kretninger, så de simulerer små hår, og giver derfor det mest naturlige udseende bryn laves. Hairstrokes laves oftest med microblading og ikke maskine. Microblading er en mauel form for mikropigmentering, hvor pigmented deponeres med et lille blad, istedet for en nål. Derfor er der også vise hudtyper, der oftest ikke er egnede til denne behandling. Robust, fedtet og olieret hud, eller en meget grov struktur i huden, gør det vanskeligt at deponere disse meget små streger, derfor vil disse hudtyper bedre kunne holde på Powderbrows.

Kombinations bryn: Det er også muligt at kombinere Powderbrows og hairstrokes. Dette er en god løsning, hvis man næsten ingen hår har, eller har plamager I brynet hvor der nærmest ingen hårvækst er. Med denne teknik kan man skabe mere dybe og større 3D effect, da der arbejdes med flere farve. Dette kan gøres på én gang – eller man kan lade sine Hairstrokes hele op først og derefter tilføre en fin skygge imellem, for at skbe større volume.

Hvilke behandlinger kan man få lavet til øjne?

Øjnene er som bekendt sjælens spejl, og med permanent make up kan disse fremhæves på bedste vis.

Der er også mange forskellige måder at lave eyeliner på, men overordnet set kan også disse deles op i 2 typer, nemlig ‘vippefortætning’ og ‘avanceret eyeliner’.

Vippefortætning: er en meget naturlig er fin linie der fint fremhæver øjet, og samtidig visulet giver et udtryk af en tætte vippekant, derfra navnet. Der pigmenteres på både øvre og nedre låg fint imellem øjenvipperne, hvilket giver et naturligt og smukt udtryk.

Avanceret eyeliner: Hvis du gerne vil have en mere tydelig og markeret eyeliner, skal du vælge avanceret eyeliner. Her pigmenteres der også hvis ønsket både forover og forneden, i form af ekstra bredde, eller en lille fin vinge effekt. Hvis du synes, at du har for små eller for store øjne, kan der pigmenteres således, at dit ansigt optisk syner mere i balance, og dine øjne fremhæves på bedste vis, uanset deres form, størrelse og placering.

Hvilke behandlinger kan man få lavet til læber?

Hos os laver vi udelukkende den behandling der hedder

Lipliner med toning: dette er en behandling hvor der først pigmenteres en diskret linie til at omkranse læbens naturlige kant, og hereefter tones denne ind på selve læben, således at der opstår et meget blødt og naturligt udseende, der er tilpasset farven I din egen læbe. Vi laver ikke lipliner – som kendt fra 90’erne, og lipliner med toning laves udelukkende I diskrete og naturlige faver. Dette er en behadnling der virkelig kan korrigere mundens udssenede. Men aldermen er det gangske normalt at læbeliniens udssende udviskes, på grund af nedsta kollagen i huden, dette får ofte munden til at syne både mindre og smallere. Dette kan korrigeres, men lilpliner med toning, så læberne igen synes unge, bløde og naturlige.

Husk det er en process!

Det er vigtigt at være helt indforstået med at alle behandlinger altid kræver minimum 2 behandlinger, før at behandlingen kan betragtes som værende færdig.

Dette skyldes som beskrevet tidligere, at vi arbejder I hudens levende lag, og farven derfor afstødes gradvist I takt med hudens naturlige cellefornyelse. Ved vise hudtyper og behandlinger er det slet ikke ikke ualmindeligt at der skal 3 behandlinger til, før at et endeligt, og tilfredstillende resultat kan ses.

Det er sædvanligvis påkrævet med minimum en eller to efterbehandlinger, før resultatet er som ønsket. Den første SKAL foretages inden for max syv uger, vi aftaler denne tid sammen, når du er hos Os.

Hvis der er behov for en yderligere skal denne foretages indenfor 3 måneder. Eventuelle behandlinger udover dette er ikke inkluderet i prisen. da hudens naturlige cellefornyelse, efter 3 måneder vil have absoberet naturligt meget af farven, og det derfor anses som naturligt at en genopfriskning kan være påkrævet.

Vigtig information inden din behandling:

Når du har besluttet dig, og er sikker på du vil have lavet permanent make up, og derfor her booket tid til en behandling, er der nogle vigtige forholdsregler du SKAL følge, for at sikre at du responderer bedst muligt på behandlingen.

Du skal undgå følgende i 3 dage op til din behandling:
• Indtagelse af blodfortyndende medicin
• Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choice etc.)
• Indtagelse af stærke krydderier
• Indtagelse af stærk antibiotika

Du skal undgå følgende 24 før og efter din behandling:
• Blodfortyndende medicin af enhver art
• Alkohol
• Koffein i store mængder, altså kaffe og koffeinholdige drikke, såsom redbul osv.
• Smertestillende (med undtagelse af Panodil)
• Ved behandling af læber og tendens til herpes (forkølelsessår) skal du til egen læge 1 uge før og have en forbyggende kur mod dette. Ved hyppige udbrud af Herpes, frarådes det helt at få permanent makeup på læber.

Disse forholdregler skal overholdes meget nøje, da du ellers ikke vil kunne få udført den ønskede behandling, men vil blive sendt hjem igen. Det bedste resultat af en behandling er nemlig en kombination af tre primære faktorer. Den hud der arbejdes på, altså den tilstand kroppen er I når behandling foretages, den behandling der udføres, og hvordan du behandler huden og pigmenteringen efter behandlingen

Det er sædvanligvis påkrævet med minimum en eller to efterbehandlinger, før resultatet er som ønsket. Den første SKAL foretages inden for max seks uger, vi aftaler denne tid sammen, når du er hos Os. Hvis der er behov for en yderligere skal denne foretages indenfor 3 måneder. Eventuelle behandlinger udover dette er ikke inkluderet i prisen. da hudens naturlige cellefornyelse, efter 3 måneder vil have absoberet naturligt meget af farven, og det derfor anses som naturligt at en genopfriskning kan være påkrævet.

Må jeg stadig bruge min almindelig make-up?

Selvfølgelig må du det, permanent make-up er ikke tænkt som en erstatning for aften make-up, dethar til formal at fremhæve dine egne træk på en smuk og naturlig måde, derfor kan man sagtens have lyst til at tilføje ekstra make-up, hvis man f.ekes. skal ud eller andet. Du kan sagtens benytte ekstra make-up ovenpå, når først din mikropigmentering er færdig ophelet.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Dette afhænger af den valgte behandling og forskellige andre , men generelt vil det tage 1 1/2 – 2 1/2 timer, inklusiv konsultation, bedøvelse, optegning af formen, farvevalg og selve pigmenteringsproceduren der tager mellem 30-50 minutter, alt efter hvilken behandling det er. Så man ligger altså på inge måde i kronisk smerte i to timer :)

Er der nogen særlig efterbehandling?

Det er der nemlig, og når du er færdig med din behandling, vil din behandler gennemgå disse med dig, og du vil modtage dem med hjem I skriftlig form, så intet sammen med en særlig plejende crème, så intet overlades til tilfældighederne, således at din behandling bliver så optimal som muligt. Det er derfor ekstremt vigtigt at du følger de angivne retningslinjer nøje, da en del af behandlingens udfald, faktisk er op til dig.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte Os, husk også at vi altid tilbyder en gratis og uforpligtende vejledningssamtale, den kan du bestille tid til via online booking.

Vi glæder Os til at se dig!

Betingelser

Bemærk ved booking & tidsbestilling, accepterer du samtidig vilkårene i vores afbudpolitik der er som følger; Hvis du skulle blive forhindret i at møde op til din bestilte tid, så husk at melde afbud telefonisk på telefon 93 300 600, senest 24 timer inden din behandling, såfremt du imod forventning ikke aflyser din bestilte tid, vil du blive opkrævet 50% af behandlingens pris.

AFBUD: Du finder et link til afbud i den bekræftelses-e-mail du modtager når du har booket tid.

Besøg vores facebook side for før & efter billeder – der ligger en masse af alle behandlinger!

https://www.facebook.com/Copenhagen-Stylebar-597999776928700/

Her kan du se en lille film om selve behandlingen – her er det Fashion Powderbrows fra Nouveau Contour der er vist, og der ligger masser af andre klip på Youtube, hvis det skulle have vakt din nysgerrighed – God fornøjelse!

 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 13:00 - 19:00 Lukket
Tirsdag 10:00 - 19:00 10:00 - 19:00
Onsdag 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00
Fredag 09:30 - 20:00 09:30 - 19:00
Lørdag 11:00 - 16:00 11:00 - 15:00
Søndag 11:00 - 16:00 11:00 - 16:00
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk