Priser

Book en tid


PriserPermanent Make Up


TILBUD - genopfriskning af permanent make-up, lavet hos Os (90 min.)
Dette tilbud er til dig, der er gået over 24 måneder og gerne vil have en genopfriskning - denne ydelse er genopfriskning og efterfølgende opfyldning. Du sparer derved optil kr. 3500,- Skriv gerne i kommentar feltet, hvad du ønsker genopfrisket, altså bryn. liner eller læber.
1999,-

Gratis for-konsultation – vejledningssamtale (30 min.)
Vi tilbyder altid en gratis vejledningssamtale – Her kan du komme ned og høre om dine muligheder, både i teknikker og korrektioner, prøve en optegning og kigge på farver, så du altid føler dig både sikker og tryg inden den egentlige behandling. Der er absolut ingen forpligtelser forbundet i samtalen, det er udelukkende et tilbud til dig, hvis du er tvivl om hvilken teknik eller behandling der vil være bedst til dig, eller blot ønsker at finde ud af om permanent make-up overhovedet er noget for dig. Er du i tvivl om det mindste så book en samtale, så tager vi en snak, og giver dig svar med hjem, på alle dine spørgsmål.

Genopfriskning af mikropigmentering fra anden klinik (90 min.)
Denne behandling er til dig der har fået lavet din permanent makeup på en anden klinik. Prisen er vejledende, da det kommer an på hvilken type PMU du har, om der udelukkende skal pigmenteres i den form og farve du allerede har, eller om der skal korrigeres i form og facon også. Prisen starter på 1999.- men varierer efter hvor stort behovet er.
2499,-

Permanent Make Up - Bryn


TILBUD - Genopfriskning af bryn, lavet hos Os (90 min.)
Dette tilbud er til dig, der er gået over 24 måneder og gerne vil have en genopfriskning - denne ydelse er genopfriskning og efterfølgende opfyldning. Du sparer derved minimum kr. 2000.-
1999,-

Bryn 3D/Hairstrokes (135 min.)
Et meget lækkert og naturligt udseende bryn, opbygget i små strokes, der visuelt simulerer hårstrå. Inklusiv opfyldning. Dette bryn laves oftest med microblading, der er en manuel form for mikropigmentering. Prisen inkluderer første opfyldning.
4999,-

Bryn powderbrows / almindelig skyggelægning (120 min.)
En fin pigmentering, der syner som et skyggelagt bryn, ideelt, som erstatning for daglig optegning. Dette bryn laves med traditionel mikropigmentering og gerne med ombre effekt, således at det efter opheling synes lysere i toppen og medialt. Prisen er inklusiv første opfylding.
4499,-

Ekstra Opfyldning af Mikropigmenterede bryn - inden for 8 uger, efter sidste opfyldning. (60 min.)
Denne behandling er til dig, der har fået lavet bryn, og også har været til første opfyldning, for mindre end 8 uger siden, men stadig ønsker lidt mere farve, eller et blot et ekstra check-up.
599,-

Opfyldning af mikropigmenterede bryn inden for de første 8 uger efter første behandling (70 min.)
Denne behandling er til kunden der har fået lavet bryn for mindre end 8 uger siden, og skal have den opfyldning de allerede har betalt for.

Genopfriskning af mikropigmenterede bryn inden for de første 12 måneder (70 min.)
Denne behandling er til dig der har fået lavet dine bryn for mere end 3 måneder siden, og trænger til en genopfriskning - der pigmenteres i den form du allerede har.
999,-

Genopfriskning af mikropigmenterede bryn efter 12 - 24 måneder (90 min.)
Denne behandling er til dig der har fået lavet dine bryn for mere end 12 måneder siden, og trænger til en genopfriskning - der pigmenteres i den form du allerede har.
1599,-

Permanent Make Up - Øjne


Eyeliner vippefortætning (90 min.)
Tynd og meget fin streg langs vipperne i én farve eller sort, kan laves både på øvre, nedre eller begge vippekanter, inklusiv en opfyldning. Denne behandling er til dig, der gerne vil ramme øjet diskret ind og derved opnå et mere friskt udseende.
3499,-

Eyeliner Full (105 min.)
Bredde på øvre eyeliner og tynd streg på nedre vippekant, inklusiv en opfyldning. Denne behandling er il dig, der gerne vil have en eyeliner der kan ses, og samtidig skaber et optisk løft.
3999,-

Eyeliner Avanceret (120 min.)
Bredde på øvre eyeliner med afslutning i vingeform, og tynd streg på nedre vippekant, inklusiv en opfyldning. Denne behandling er il dig, der gerne vil have en eyeliner der kan ses, og samtidig skaber et optisk løft.
4499,-

Opfyldning af mikropigmenteret eyeliner inden for 3 måneder efter første behandling (60 min.)
Denne behandling er til dig der har fået lavet eyeliner for mindre end 3 måneder siden, og skal have den opfyldning du allerede har betalt for.

Genopfriskning af mikropigmenteret eyeliner. Efter 3 mdr.- 1 år (90 min.)
Denne behandling er til dig der har fået lavet din eyeliner for mere end 3 måneder siden, og trænger til en genopfriskning - der pigmenteres i den form du allerede har.
999,-

Genopfriskning af mikropigmenteret eyeliner. Efter 12 mdr.- 2 år (90 min.)
Denne behandling er til dig der har fået lavet din eyeliner for mere end 12 måneder siden, og trænger til en genopfriskning - der pigmenteres i den form du allerede har.
1699,-

Permanent Make Up - Læber


Lipliner med toning (180 min.)
Læbekontur med skravering: Lipliner, der herefter tones mere ind i læben, så liplineren synes blødere og mere naturlig, inklusiv op til 2 opfyldninger.
4999,-

Opfyldning af mikropigmenteret lipliner inden for 3 måneder efter første behandling (90 min.)
Denne behandling er til dig der har fået lavet lipliner for mindre end 3 måneder siden, og skal have den opfyldning du allerede har betalt for.

Genopfriskning af mikropigmenteret lipliner. Efter 3 mdr. - 2 år (120 min.)
Denne behandling er til dig der har fået lavet din lipliner for mere end 3 måneder siden, og trænger til en genopfriskning - der pigmenteres i den form og farve du allerede har.
1499,-

Hello Beauty Facials


Hello Beauty Quick Basic - ansigtsbehandling (35 min.)
Et godt valg til dig, som vil være god ved dig selv, og samtidig have din lidt triste eller trætte hud frisket op. Denne ansigtsbehandling er både effektiv og samtidig afstressende, huden bliver tilført fugt og får fornyet glød. Behandlingen består af: Dobbelt afrensning og hudanalyse, peeling, let dybderens, skøn maske tilpasset din huds tilstand og type samt afsluttende dagcreme med solfaktor.
399,-

Hello Beauty Instant Relief - ansigtsbehandling (60 min.)
Denne behandling er særligt velegnet til dig, der virkelig ønsker at booste din hud, eller har problemer med uren hud og, eller tilstopninger. Ved brug af damp og peeling, opnås hurtigt synlige resultater. Huden fremstår med færre tilstopninger, og føles mere jævn og glat i strukturen. Behandlingen booster samtidig huden, sætter gang i cellefornyelsen og blødgør talgen i huden, hvilket gør det lettere og mindre smertefuldt, at gennemføre den efterfølgende dybderens. Behandlingen består af: Dobbelt afrensning og hudanalyse, peeling, dybderens, ansigtsmassage, beroligende maske tilpasset din huds tilstand og type, samt afsluttende dagcreme med solfaktor.
649,-

Hello Beauty Deluxe - ansigtsbehandling (90 min.)
Når kun det bedste er godt nok, du virkelig ønsker at forkæle dig selv, så er Deluxe ansigtsbehandling det helt rigtige valg. Her forenes skøn velvære og effektiv hudpleje i én behandling – alt sammen med dig i centrum. Behandlingen består af: Dobbelt afrensning og hudanalyse, peeling, dybderens, afstressende ansigts- og décolleté massage, tilretning af dine bryn, specialmaske tilpasset din huds tilstand og type, afslappende håndmassage, tilpasset serum, og afsluttende dagcreme med solfaktor.
949,-

Mesoterapi - Intensive Anti-age Treatments


Hello Beauty - Micro Magic (60 min.)
Mesoterapi - facelift, 3 i 1 behandling; Detox-Vitamin Boost-Lifting! Opstrammer slap & dehydreret hud, med tegn på aldring. En intensiv målrettet behandling mod rynker, pigment forandringer, solskader af huden. Behandlingen består af micro-perforeringer af huden og indslusning det nøjagtige antal af aktive ingredienser, i det lag i huden, hvor de kan være mest aktive. Det er en effektiv og sikker behandling med sikre nålemoduler. Behnadling trin for trin: Rens og detox af huden Peeling og stimulering af microcirkulationen Mesoterapi - ansigt & hals (non-invasiv) Anti-age maske Lifting massage og lymfe drænage Behandling anbefales som et kurforløb af minimum 4 behandlinger med 7-10 dages mellemrum. Kurforløb kan købes som klippekort.
1350,-

Hello Beauty - Micro Magic - incl. decolleté (75 min.)
Mesoterapi - facelift, 3 i 1 behandling; Detox-Vitamin Boost-Lifting! Ansigt hals og hele decolleté Opstrammer slap & dehydreret hud, med tegn på aldring. En intensiv målrettet behandling mod rynker, pigment forandringer, solskader af huden. Behandlingen består af micro-perforeringer af huden og indslusning det nøjagtige antal af aktive ingredienser, i det lag i huden, hvor de kan være mest aktive. Det er en effektiv og sikker behandling med sikre nålemoduler. Behnadling trin for trin: Rens og detox af huden Peeling og stimulering af microcirkulationen Mesoterapi - ansigt, hals & decolleté (non-invasiv) Anti-age maske Lifting massage og lymfe drænage Behandling anbefales som et kurforløb af minimum 4 behandlinger med 7-10 dages mellemrum. Kurforløb kan købes som klippekort.
1850,-

Hello Beauty - Micro Magic - Hands (20 min.)
Mesoterapi - facelift til dine hænder, 3 i 1 behandling; Detox-Vitamin Boost-Lifting! Opstrammer slap & dehydreret hud, med tegn på aldring. En intensiv målrettet behandling mod rynker, pigment forandringer, solskader af huden. Behandlingen består af micro-perforeringer af huden og indslusning det nøjagtige antal af aktive ingredienser, i det lag i huden, hvor de kan være mest aktive. Det er en effektiv og sikker behandling med sikre nålemoduler. Behandling trin for trin: Rens og detox af huden Peeling og stimulering af microcirkulationen Mesoterapi - hændernes overside (non-invasiv) Anti-age creme Let hånd massage Behandling anbefales som et kurforløb af minimum 4 behandlinger med 7-10 dages mellemrum. Kurforløb kan købes som klippekort.
450,-

Hello Beauty - Power Peel (45 min.)
Højpotent men skånsom klinisk frugtsyre peeling. Med en pH værdi på hele 3,0 !! En virksom 4 trins behandling, der indeholder følgende; Dobbelt afrensning, afrensning med antiage peeling Behandling med klinisk frugtsyre Genopbygning af huden med tilpasset anti-age maske Beroligende massage i lift & protect creme Afsluttende tilpasset dagcreme og solfaktor Som tilkøb til non-invasiv mesoterapi: 400 kr.) 4 behandlinger (med 10 dages mellemrum): 3.000 REDUKTION AF ACNE Denne behandling er egnet til dig, som har aktinisk keratose (solskade), comedon og inflammatorisk akne, middeldybe acne ar, hypopigmenteringer eller rosacea. PIGMENT REDUKTION Denne behandling er egnet til dig, som har rosacea, lyse og mørke pigmentpletter (solar lentigo eller melasma), uønskede fregner, grå/mat hud, eller hud med ujævn hudtone i ansigtet, eller på kroppen.
850,-

Hello Beauty - Power Peel - Tillæg til Micro Magic (10 min.)
Højpotent men skånsom klinisk frugtsyre peeling. Med en pH værdi på hele 3,0 !! En virksom 4 trins behandling, der indeholder følgende; Dobbelt afrensning, afrensning med antiage peeling Behandling med klinisk frugtsyre Genopbygning af huden med tilpasset anti-age maske Beroligende massage i lift & protect creme Afsluttende tilpasset dagcreme og solfaktor REDUKTION AF ACNE Denne behandling er egnet til dig, som har aktinisk keratose (solskade), comedon og inflammatorisk akne, middeldybe acne ar, hypopigmenteringer eller rosacea. REDUKTION AF PIGMENTFORANDRINGER Denne behandling er egnet til dig, som har rosacea, lyse og mørke pigmentpletter (solar lentigo eller melasma), uønskede fregner, grå/mat hud, eller hud med ujævn hudtone i ansigtet, eller på kroppen.
400,-

Bryn & Vipper - Alle bryn & vippe behandlinger kan tilkøbes som tillæg til ansigtsbehandling med 30% rabat


BDB Bryn Styling inklusiv korrektion med voks (45 min.)
En komplet remake af dine bryn. Dine bryn styles, rettes til i form og vokses. Derefter tilrettes med Billion Dollar Brows fantastiske bryn produkter - du går herfra med et formfuldendt bryn, og teknikkerne til hvordan du selv kan gøre det.
399,-

Retning af bryn med voks og/eller pincet (15 min.)
Tilretning af dine bryn hvor vi anvender voks og pincet.
149,-

Farvning af bryn og vipper samt tilretning af bryn med voks og/eller pincet - TILBUD 199,- (40 min.)
Farvning af bryn og vipper. Vi tilpasser altid bryn farver individuelt, så du altid får det mest naturlige og ønskede resultat. Dernæst tilretning af dine bryn
299,-

Farve og tilretning af bryn med voks og/eller pincet (20 min.)
Farve og tilretning af bryn. Brynet farves og rettes med voks og pincet. Vi tilpasser altid farven individuelt, så det mest naturlige og ønskede resultat opnåes.
199,-

Farvning af vipper (25 min.)
Farve af dine vipper - i den ønskede farve
149,-

Magic White


Magic white - Lysning af tænder (60 min.)
Magic White er en lysning af dine tænder, og behandlingen er fuldstændig smertefri og helt uden bivirkninger. Dine tænder afrenses og Magic White Geléen lægges i skinner du bider sammen omkring, og du sidder herefter foran en speciel LED lampe. Geléen bliver så aktiveret af LED lyset og starter hermed en naturlig kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres og dermed nedbrydes. Det er altså ikke selve tandemaljens farve der ændres, men blot de farvede molekyler, der har aflejret sig mellem krystallerne i tandemaljen, der nedbrydes. Du kan læse meget mere på vores hjemmeside
1199,-

Hair By Charlotte ( DownTown ) værdi bevis ( SMS 21905237 )


Dameklip inkl. balayage skuldrelangt hår (240 min.)
989,-

Dameklip inkl. balayage , langt hår (300 min.)
1489,-

Dameklip inkl. balayage , x-tra langt / x-tra tykt håt (300 min.)
1849,-

Dameklip, vask, massage , føn og styling (60 min.)
289,-

Dameklip m. kur, vask, massage , føn og styling (75 min.)
349,-

Dameklip inkl. striber , kort hår / page (180 min.)
599,-

Dameklip inkl. striber , skuldrelangt (240 min.)
749,-

Dameklip inkl. striber , langt hår (300 min.)
849,-

Dameklip inkl. striber ,ekstra langt hår (300 min.)
989,-

Dameklip inkl. farve kort / skuldrelangt (150 min.)
599,-

Dameklip inkl. farve langt hår (180 min.)
699,-

Hair By Charlotte ( SMS 21905237 )


Balayage / Babylights med toning ( september.) (300 min.)
Pris fra 1350 kr
1350,-

Bryn og farve og ret (30 min.)
125,-

Bryn og vipper farve og ret (45 min.)
250,-

Vipper farve (25 min.)
125,-

Retning af bryn (20 min.)
100,-

Pandehår (15 min.)
75,-

Børneklip (60 min.)
250,-

Dameklip inkl Olaplex (90 min.)
750,-

Dameklip (75 min.)
Vask, massage, føn. styling
475,-

Pensionist dameklip (60 min.)
vask, massage, føn, styling
375,-

Kliping af slidt hår max 5 cm (20 min.)
Uden vask, føn. styling
255,-

Brude / fest pris fra (180 min.)
700,-

Herreklip (60 min.)
vak, massage, føn, styling
375,-

Pensionist herreklip (60 min.)
vask, massage, føn og styling
275,-

Maskinklip el skægklip (40 min.)
150,-

Afrensning fra pris (45 min.)
375,-

Farve af Bundfarve/udgroning (95 min.)
Vask,massage,føn,styling
600,-

Farve af kort hår (105 min.)
Vask, massage, føn og styling
700,-

Farve af mellem langt hår (120 min.)
Vask, massage, føn og styling
800,-

Farve af langt hår (155 min.)
Vask, massage, føn og styling
950,-

Toning / Gloss color fra pris (50 min.)
570,-

Hættestriber (90 min.)
650,-

Balayage af kort hår fra pris (300 min.)
Balayage skuldremellem 1700,- Balayage langt 1900,-
1400,-

Striber/reflekser Bund / udrogning (220 min.)
750,-

Striber/reflekser (kort) (120 min.)
800,-

Striber/reflekser (mellem) (180 min.)
1150,-

Striber/reflekser (langt) (180 min.)
1250,-

Striber/reflekser ( tykt langt) (240 min.)
1450,-

Olaplex stand alone (50 min.)
550,-

Olaplex tillæg (30 min.)
198,-

Permanent krøller fra pris (180 min.)
525,-

Lukus hårkur (75 min.)
vask, massage, føn , styling
720,-

Gratis Konsulation - extensions el farve (40 min.)

Extensions aftagning inkl ny opsætning (120 min.)
incl vask ,føn og styling
675,-

Tape extensions fra pris (120 min.)
2 pakker Lukus Volumen extensions 40 cm 2750,- 2 pakker Lukus Volumen extensions 60 cm 3150,- 4 pakker Lukus Fuld extensions 40 cm 4250,- 4 pakker Lukus Fuld extensions 60 cm 4750,-
2750,-

Lashes by Copenlashes


Gratis konsultation (30 min.)
Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge eller hvad dine vipper kan tåle, så book til en samtale med vores certificerede vippetekniker, og få al den vejledning du ønsker.

Volume lashes, komplet sæt (120 min.)
Den naturlige volume
1150,-

Volume lashes - stor opfyldning (60 min.)
Anbefales inden 3-4 uger efter sidste påfyldning/nye sæt
695,-

Volume lashes - medium opfyldning (45 min.)
Anbefales inden 3 uger efter sidste påfyldning/nye sæt
550,-

Single lashes, komplet sæt (90 min.)
Det ulta naturlige.
895,-

Single lashes - stor opfyldning (60 min.)
Anbefales inden 4 uger efter sidste påfyldning/nye sæt
595,-

Single lashes - medium opfyldning (45 min.)
Anbefales inden 3 uger efter sidste påfyldning/nye sæt
450,-

Øko Lash Lift (80 min.)
Dybdegående kur for dine egne, der bukker dem og giver mascaralignende volume. Holdbart i op til 6 uger.
695,-

Bryn retning + farvning (20 min.)
275,-

Make Up


Flawless Dag Make Up (40 min.)
500,-

Flawless Aften Make Up (60 min.)
Har du specifikke ønsker eller spørgsmål, er du velkommen til at skrive dem i kommentaren eller kontakte os
800,-

Shellac & Manicure


Shellac på egne negle - Hel farve (60 min.)
Denne behandling er til dig der ønsker lakering med Shellac på dine egne negle. Shellac er en professionel UV-lak med en holdbarhed på optil 3 uger. Behandlingen inkluderer en mini manicure, samt afslutning med plejende håndcreme.
398,-

SpaManicure (75 min.)
Super luksuriøs og effektiv manicure der er beriget med vitaminer og ingredienser, som normalt kun findes i ansigtspleje-serier. Ingredienserne er udvalgt til også at stimulere sanserne, med anti-age effekt, er styrkende og fugtgivende, og giver et fantastisk resultat, der kan både ses og mærkes. Behandlingen består af håndbad, peeling af både hænder og underarme, tilretning af negle bånd, filing af negle og fugtpakke til naturneglen, special håndmaske, afslappende håndmassage, afstemt afsluttende pleje til både hænder og negle.
489,-

Shellac på egne negle - I forbindelse med SpaManicure (15 min.)
Denne behandling er til dig der ønsker lakering med Shellac på dine egne negle. Behandlingen er en tillægsbehandling og kan derfor kun bestilles i forbindelse med SpaManicure eller SpaPedicure. Shellac er en professionel UV-lak med en holdbarhed på optil 3 uger. Og fuldender looket på en skøn Mani- eller Pedicure
99,-

Hårfjerning med voks


Voks af overlæbe eller hage (20 min.)
Fjernelse af hår på overlæbe eller hage med voks. Vi anvender professionel kvalitets voks fra Lycon, og går huden i det voksede område efter med pincet, og afslutter med tilpasset aftercare produkt, så huden efterlades silkebløde og lækre. Husk hårene første gang bør være mindst 0,5-1,0 cm.
129,-

Voks af hele ansigt incl. bryn (60 min.)
399,-

Voks af hele ben (70 min.)
Voks af begge hele ben. Vi anvender professionel kvalitets voks fra Lycon, og går huden i det voksede område efter med pincet, og afslutter med tilpasset aftercare produkt, så benene efterlades silkebløde og lækre. Husk hårene første gang bør være mindst 0,5-1,0 cm.
449,-

Voks af halve ben og bikinilinje (70 min.)
Voks af begge halve ben fra foden og til og med knæet, incl. bikini linjen. Bikini linjen, svarer til trussekanten. Vi anvender voks fra Lycon, og går huden i den voksede område efter med pincet, og afslutter med tilpasset aftercare produkt, så benene efterlades silkebløde og lækre. Husk hårene første gang bør være mindst 0,5-1,0 cm i begge områder.
449,-

Voks af hele ben og bikinilinje (95 min.)
Voks af begge hele ben og bikinilinjen. Bikini linjen, svarer til trussekanten. Vi anvender voks fra Lycon, og går huden i den voksede område efter med pincet, og afslutter med tilpasset aftercare produkt, så benene efterlades silkebløde og lækre. Husk hårene første gang bør være mindst 0,5-1,0 cm i begge områder.
599,-
Vippeaftagning
De påsatte vipper fjernes skånsomt og individuelt med produkt fjerner der blidt opløser limen, samtidig med at teknikeren nænsomt aftager.
195,-
Bride to be - Make-up
Inkl. prøvemake-up samt farve af bryn og vipper Transport tillæg beregnes efter Übers takster og kr. 99.- pr time
1999,-
Voks af armhuler (axil)
Voks af armhuler (Axil). Vi anvender professionel kvalitets voks fra Lycon, og går huden i det voksede område efter med pincet, og afslutter med tilpasset aftercare produkt, så huden efterlades silkebløde og lækre. Husk hårene første gang bør være mindst 0,5-1,0 cm.
199,-
Voks af halve ben
Voks af begge ben fra foden til og med knæet. Vi anvender professionel kvalitets voks fra Lycon, og går huden i det voksede område efter med pincet, og afslutter med tilpasset aftercare produkt, så benene efterlades silkebløde og lækre. Husk hårene første gang bør være mindst 0,5-1,0 cm.
299,-
Voks af bikinilinje
Hårfjerning med voks i bikinilinjen.Vi anvender professionel kvalitets voks fra Lycon, og går huden i det voksede område efter med pincet, og afslutter med tilpasset aftercare produkt, så huden efterlades silkebløde og lækre. Husk hårene første gang bør være mindst 0,5-1,0 cm.
249,-
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 13:00 - 19:00 Lukket
Tirsdag 10:00 - 19:00 10:00 - 19:00
Onsdag 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00
Fredag 09:30 - 20:00 09:30 - 19:00
Lørdag 11:00 - 16:00 11:00 - 15:00
Søndag 11:00 - 16:00 11:00 - 16:00
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk